Welkom in onze wereld...

Over Mimaki

Wereldwijd hoofdkantoor: Mimaki Engineering Co. Ltd.

Mimaki Engineering werd in 1975 opgericht in Japan. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een wereldspeler die een sterke reputatie en invloed geniet. Als een toonaangevende fabrikant van grootformaat inkjetprinters en snijplotters met hoge precisie hebben we tegenwoordig grote productievestigingen in Azië/Pacific, de Verenigde Staten en Europa.

Mimaki Europe B.V.

Mimaki Europe B.V., dat in 2004 werd opgericht in Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing, logistiek, administratie en aansturing van een grote groep goed opgeleide buitendiensttechnici en een goed gevestigd netwerk van distributeurs en resellers in de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika).

Mimaki Europe is een volle dochteronderneming van Mimaki Engineering Co. Ltd. Vanuit haar Europese hoofdkantoor in Nederland en nog 7 andere locaties in de EMEA-regio zet het in op premium service en support. Op basis van gegarandeerd grondig inzicht in de behoeften en vereisten van onze klanten bevelen wij de best mogelijke configuraties aan die hen helpen om hun activiteiten te laten groeien.

Bij Mimaki leggen we ons toe op het ontwikkelen van technologie die nieuwe industriestandaarden zet, en het produceren van machines en producten die de verbeelding van onze klanten omzetten in adembenemende realiteit.

Let’s create… together.


Wat we creëren
Mimaki produceert en verkoopt industriële grootformaat inkjetprinters en snijplotters die het resultaat zijn van decennialange ervaring. Kenmerkend voor onze producten is dat ze geavanceerd, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Samen leveren ze een volledig geïntegreerde workflowoplossing op, die hardware, software en verbruiksartikelen omvat.
Doorgaan naar de pagina
innovation
Erfgoed van Innovatie
Van ’s werelds eerste A2-formaat vlakbed-penplotter tot de meest rendabele grote UV LED-vlakbedprinter die de wereld ooit te zien kreeg: Mimaki investeert fors in R&D en levert enorme inspanningen om innovatieve technologieën en baanbrekende nieuwe producten te creëren. Ziehier een overzicht van enkele industrieprimeurs onder onze producten.
Doorgaan naar de pagina
Marktsegmenten
Bij Mimaki helpen we sign & graphic-, industriële product- en textiel & kledingprofessionals om verder te winnen aan slagkracht. Dankzij ons oog voor innovatie en verticaal geïntegreerde marketingstrategie kunnen we ons aanbod continu verbeteren.
Doorgaan naar de pagina
Global Business
Mimaki is een wereldwijd actief bedrijf met aanwezigheid in 150 landen in de wereld. Overzees leveren we producten en diensten via verkoopfilialen in gevestigde markten in Europa en de Verenigde Staten maar ook in opkomende markten zoals China en Brazilië.
Doorgaan naar de pagina
Managementvisie
Bij Mimaki streven we ernaar om te innoveren. Als een wereldwijde pionier op het gebied van technologieën voor digitaal drukken en snijden ontwikkelen wij producten van hoge kwaliteit en een uitgebreid portfolio van ondersteunende software en verbruiksartikelen.
Doorgaan naar de pagina
Kwaliteitsborging
Bij Mimaki zetten we in op het aanbieden van geavanceerde producten die onze klanten helpen om hun doelen en dromen na te streven. We doen dat door naar onze klanten te luisteren en op basis van die informatie innovatieve oplossingen te ontwikkelen.
Doorgaan naar de pagina
Bedrijfsmedia
Please watch out corporate videos to get to know us even better.
Doorgaan naar de pagina
Overzicht Mimaki Hoofdkantoor
Een beknopt overzicht van ons wereldwijde hoofdkantoor in Japan.
Doorgaan naar de pagina
csr
Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)
Via onze technologische innovatie en bedrijfscultuur streven we bij Mimaki naar een gezonde mix van milieuduurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en ondersteuning van educatie in de gemeenschappen van alle regio’s waar wij actief zijn.

Mimaki Europe

location image