Mimaki Application Days: nieuwe serie klantevenementen voor EMEA brengt toepassingsmogelijkheden onder de aandacht en stimuleert bedrijfsgroei

showroom

Mimaki’s Global Innovation Days (25-27 oktober) vinden voor de vijfde keer virtueel plaats met als thema UV-printtechnologie.

Mimaki Europe, een toonaangevende leverancier van industriële inkjetprinters, snijplotters en 3D-printers, is mede-organisator van een nieuwe reeks van 200 fysieke klantevenementen in EMEA, de Mimaki Application Days. Deze uitgebreide serie evenementen vindt de komende zes maanden plaats in samenwerking met Mimaki’s gewaardeerde dealernetwerk. Elk evenement biedt speciale gelokaliseerde content met toepassingsgerichte informatie en advies, waarmee klanten hun bedrijfsgroei kunnen stimuleren.

Naast deze fysieke evenementen zullen Mimaki de enorm populaire Global Innovation Days dit jaar weer virtueel plaatsvinden van 25 tot 27 oktober 2023. Dit is een aanvulling op het Mimaki Application Days-programma en het vijfde Global Innovation Days-evenement, boordevol webinars en discussies rond UV-printtechnologieën en -toepassingen. Op dit evenement staan de nieuwe Mimaki UJV100-160Plus en UCJV330-160 printers centraal, en daarnaast zijn er lezingen en demonstraties met deze nieuwe machines. De webinars geven deelnemers een diepgaand inzicht in de vele productievoordelen en de diverse toepassingsmogelijkheden van deze nieuwe machines, maar ook van andere UV-technologieën in het Mimaki-portfolio. Verder zijn er lezingen die de voordelen van UV-printen belichten om een duurzamere toekomst voor de industrie te stimuleren.

Registreren voor de Global Innovation Days kan op:

Mimaki Application Days focussen op lokale markttrends

Tijdens elk Mimaki Application Days-evenement krijgen klanten de gelegenheid om op lokaal niveau Mimaki en zijn partners te ontmoeten en meer te weten te komen over de nieuwste markttrends en zakelijke toepassingen. Daarnaast kunnen klanten hier de nieuwste Mimaki-technologieën in actie zien, de teams van Mimaki en partners om deskundig advies en technische ondersteuning vragen, en uiteraard hun branchegenoten ontmoeten.

Verder zijn er op deze evenementen productdemonstraties en presentaties te zien, en er worden discussies gevoerd over toepassingen die in een specifieke regio populair zijn, zoals carwrapping, interieurdecoratie en lichtbakken.

Danna Drion, General Manager Marketing, Mimaki Europe: “Het hoofddoel van deze evenementen is dat we onze klanten in EMEA, die nieuwe manieren zoeken om hun bedrijf te laten groeien, verder kunnen ondersteunen. De sprekers geven onze klanten een diepgaand inzicht in populaire toepassingen en zullen uitleggen hoe zij met hun Mimaki-oplossingen de productiviteit en uitvoerkwaliteit optimaliseren en beter aan de vraag naar diverse soorten producten voldoen.”

Het Mimaki Application Days-programma en de registratie voor de evenementen zijn te vinden op:

innovation days
De Mimaki’s Global Innovation Days worden dit jaar ook opnieuw virtueel gehouden, met als thema voor deze editie UV-printtechnologieën en -toepassingen.
Mimaki organiseert een reeks fysieke Application Days in heel EMEA, die inspelen op lokale behoeften en trends om de bedrijfsgroei zo goed mogelijk te ondersteunen.
showrooom
share: