Mimaki Europe benoemt Takao Terashima tot Managing Director

Mimaki Europe, een toonaangevende fabrikant van inkjetprinters en snijtechnologieën, benoemt Takao Terashima tot nieuwe Managing Director van Mimaki Europe.

Terashima begon zijn carrière bij Mimaki in 1997 als lid van de R&D-afdeling en heeft in de afgelopen 26 jaar uitgebreide expertise ontwikkeld in het technologieportfolio van Mimaki en de bijbehorende markt. Gedurende zijn tijd bij het bedrijf heeft hij meerdere leidinggevende functies bekleed. Zo was Terashima Senior General Manager van de Asia Oceania Business Unit, een positie die hij sinds 2017 met succes vervulde. Daarvoor was hij zes maanden Senior Deputy General Manager of Quality Management.

Terashima’s carrièrepad heeft ertoe geleid dat hij ook functies buiten het hoofdkantoor van Mimaki in Japan heeft vervuld bij verschillende vestigingen. Tussen 2013 en 2017 was hij vier jaar lang Managing Director van Mimaki Singapore en in de beginjaren van zijn carrière werkte hij bij Mimaki USA als lid van het technische ondersteuningsteam.

Terashima volgt Takahiro Hiraki op als Managing Director van Mimaki Europe, en richt zich met zijn kennis en vaardigheden op het voortzetten van de groei en innovatie van Mimaki Europe. “Ik ben vereerd om onze Europese tak te leiden, juist nu we een belangrijke mijlpaal bereiken met het 20-jarige bestaan. Dankzij het harde werk en uitzonderlijke inspanningen van het team kijken we met grootse trots terug op de afgelopen twee decennia. Onze focus op innovatie, samenwerking en duurzaamheid blijft centraal staan.

Ik maak al meer dan 25 jaar deel uit van dit bedrijf en de printindustrie en ik ben vastbesloten om Mimaki ook de volgende 20 jaar succesvol te laten zijn,” aldus Terashima.

Takao Terashima
Takao Terashima is onlangs benoemd tot de nieuwe Managing Director van Mimaki Europe
share: