Mimaki viert 20 jaar innovatie op FESPA met de nieuwste technologieën voor een duurzame toekomst

Als FESPA’s UV Excellence Partner presenteert Mimaki de nieuwste UV-oplossingen en duurzame toepassingen.
Als viering van 20 jaar Mimaki Europe toont het bedrijf zijn technologieportfolio en nieuwe innovaties op FESPA en in het Mimaki Experience Centre, op 10 minuten afstand van de beurs.

Amsterdam, 19 februari 2024 – Mimaki Europe, fabrikant van print- en snijtechnologieën, introduceert tijdens de FESPA Global Print Expo 2024 van 19-22 maart 2024 zijn nieuwste UV-printtechnologie, inclusief een aantal gloednieuwe producten. Als FESPA’s officiële UV Excellence Partner toont Mimaki op stand F10, Hal 12 en in het nabijgelegen Experience Centre, op slechts 10 minuten afstand van het beursterrein, zijn meest geavanceerde en energiezuinige UV-oplossingen.

In het Mimaki Experience Center worden dagelijks rondleidingen gegeven. Bezoekers krijgen hier de gelegenheid om het brede Mimaki-portfolio rond sign-graphics, textiel- en 3D-printtechnologieën te verkennen. Ook krijgen bezoekers exclusieve demo’s van twee nieuwe, nog te lanceren producten, waarmee bedrijven in de ‘signage’ hun diensten verder kunnen uitbreiden. Registreren voor een rondleiding kan online via: events.mimakieurope.com/showroom-visits

Mimaki’s visie voor de toekomst zal duidelijk tot uiting komen op de beurs, onder andere met de lancering van een innovatief industrieel textielprintsysteem in de ‘Sustainability Corner’. De FESPA line-up van Mimaki bestaat uit het energiezuinige UV-assortiment met de onlangs gelanceerde UJV100-160Plus en UCJV330-160. De UJV100-160Plus heeft een buitengewoon laag stroomverbruik en biedt daarnaast functies die winstgevendheid vergroten. De UCJV330-160, een geïntegreerde printer/snijplotter en nieuwkomer in de 330-serie, levert snelle, kwalitatieve prints voor diverse toepassingen.

Mimaki’s nieuwste doorbraak is de TxF300-75 Direct To Film (DTF) printer. Dit model wordt voor het eerst op een Europese beurs getoond en markeert de eerste introductie van Mimaki op de DTF-markt. Deze DTF-printers beantwoorden aan de vraag naar een betrouwbaar en efficiënt DTF-platform. Het nieuwe systeem voorziet verder in een breed scala aan printvereisten en levert hoogwaardige resultaten met een uitzonderlijke productiviteit.

Terwijl Mimaki vooruitblikt op duurzame ontwikkelingen, blikt het ook terug op zijn innovatieve verleden. Het bedrijf viert twintig jaar succes met technologische wereldprimeurs, een bijzondere verzameling van creatieve realisaties en waardering voor de talrijke partners, klanten en de samenwerkingen die dit mogelijk hebben gemaakt.

Danna Drion, General Manager Marketing, zegt: “Dit jubileum van Mimaki Europe is een perfect moment om ons succes te vieren, maar – belangrijker nog – om naar de toekomst te kijken en te onderzoeken hoe wij als team en als bedrijf kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld in de volgende 20 jaar. We proberen ons innovatievermogen toe te passen op technologieën en initiatieven die bijdragen aan dit langetermijndoel.”

“FESPA biedt een uitstekende kans om je volledig onder te dompelen in het Mimaki productportfolio, zowel op de beurs als ernaast op ons Europese hoofdkantoor. We zijn verheugd om onze nieuwste producten te presenteren en nodigen iedereen uit om ons 20-jarig bestaan mee te vieren.”

Registreer voor FESPA 2024 via deze link met promotiecode EXHX24. Doe ditvóór 19 februari voor gratis toegang. Na 19 februari wordt € 50 korting berekend.

Klik hier om te registreren voor een rondleiding in het Mimaki Experience Center.

UV printer
Als UV Excellence Partner zal Mimaki de UCJV330-160, een van de eer energiezuinige UV-technologieën, op zijn stand demonstreren
share: